Uploaded image for project: 'Evergreen'
  1. Evergreen
  2. EVG-14935

User patch list/table incorrectly shows old patches as still "running"

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major - P3
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: app
    • Labels:
      None

      Description

      Patches from months ago (if not older) are still marked as "running" in the list of user patches. For instance, https://spruce.mongodb.com/version/5f7f363932f4174b2fa6f901/tasks?sorts=STATUS%3AASC%3BBASE_STATUS%3ADESC shows all tasks as either aborted/unscheduled but the corresponding row in https://spruce.mongodb.com/user/jmikola/patches?page=1 reports it as "Running".

      Likewise for my most recent patch (https://spruce.mongodb.com/version/60e46f19c9ec444cb3e8bcc3/tasks?sorts=STATUS%3AASC%3BBASE_STATUS%3ADESC). The PR was already merged so I unscheduled anything that was still pending. The patch is still reported as "Running" from my patch table – although the permalink to the build clearly shows everything as either unscheduled or successful.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              backlog-server-evg Backlog - Evergreen Team
              Reporter:
              jmikola Jeremy Mikola
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: