Uploaded image for project: 'PHP Legacy Driver'
  1. PHP Legacy Driver
  2. PHP-285

Cursor not found sometimes when slaveOkay in replica set

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major - P3
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.2.6
    • Fix Version/s: 1.3.0RC1
    • Component/s: pecl-mongo
    • Labels:
    • Environment:
      Client is php-fpm 5.3.6 with mongo driver 1.2.6 running on Mac OSX and also tested with Debian stable.
      Servers are three debian stable machines (1 arbiter) tested running mongo 2.0.0 and 2.0.1 from official 10gen repository.
    • # Replies:
      7
    • Last comment by Customer:
      true

      Description

      When iterating a MongoCursor and doing many queries between each MongoCursor->next()
      The code breaks sometimes with "Error: cursor not found" and some other times with "Error: couldn't get socket to send".

      This seems to happen a bit random.
      If I disable slaveOkay this does not seem to occur.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            derick Derick Rethans
            Reporter:
            balboah Johnny Boy
            Participants:
            Last commenter:
            Alexander Golin
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since reply:
              8 years, 6 days ago
              Date of 1st Reply: